Állvány bérlés minden munkafolyamathoz

Az épület életciklusa során az állványokra csak néhányszor van szükség. Ezért a lízing praktikusabb és költséghatékonyabb megoldás, mint a vásárlás. A két típus a görgők és a homlokzati állványok. A különböző típusokat különböző alkalmazásokhoz és felhasználásokhoz tervezték. De a stand bérlése nem jelenti azt, hogy valódi megoldást választottunk. A fontos az, hogy az állványzat, legyen az homlokzat vagy gördülő, tökéletesen illeszkedik az épülethez és az elvégzendő feladathoz.

Állvány bérlés előtt helyszíni látogatások és személyes beszélgetések szükségesek, majd meghatározzuk az árat. Minden esetben árajánlatot készítünk egy adott munkára. Szakértő kollégáink segítenek meghatározni az állvány paramétereit. Az állványok helyes megválasztása nemcsak a költségeket csökkenti, hanem javítja a munka hatékonyságát is.

Akár a terv homlokzatot, akár állványzatot igényel, a biztonság minden építkezésnél kiemelt fontosságú. Az állványozás különösen sok veszélyt rejt magában.

Ezeket minimálisra lehet csökkenteni megfelelő ismeretekkel és a biztonsági előírások betartásával. Ezért az állványbérlés mellett különféle helyzetekben szerelési szolgáltatásokat is nyújtunk. Kollégáink gyakran össze- és szétszerelik az állványt, így könnyen elkerülhető a sérülésveszély. Mivel nem először teszik ezt, gyorsaságuk miatt a leállási időt minimálisra csökkentik.

Az összeszerelés nem igényel több időt és további költségeket jelent. Az Ön számára ez biztosítja az állványok stabilitását és biztonságát a munkafolyamat során. Osztrák GRAF állványaink megfelelnek az aktuális biztonsági előírásoknak.

Cikk megosztása!