Hamarosan itt az Agritechnica kiállítás

agritechnica

Az Agritechnica 2023 egy izgalmas és mérföldkő esemény, amelyet a németországi Hannoverben rendeznek meg 2023. november 12. és 18. között. Ez a kiállítás nem csupán egy egyszerű mezőgazdasági gépvásár, hanem egy globális találkozóhely, ahol a mezőgazdaság, a technológia és a fenntarthatóság összeolvad. A kiállítás területét már mostanra teljesen megtöltötték az Agritechnica szervezői, a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság), és egyre több figyelem irányul erre az eseményre.

A kiállítás fő vonzerejét a számok is megerősítik. 2600 kiállító vesz részt, és ezek között szinte minden olyan neves mezőgazdasági gépgyártó megtalálható, amely a világpiac meghatározó szereplője. Az Agritechnica a világ vezető mezőgazdasági gépvására, és ezen a hét folyamán minden, a mezőgazdasági gépek és technológia iránt érdeklődőnek rengeteg lehetősége nyílik arra, hogy megismerje a legújabb fejlesztéseket és innovációkat.

Az Agritechnica nem csak a mezőgazdasági gépekkel és technológiával kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat mutatja be. A partneresemények között megtaláljuk a Systems & Components-t, amely a mezőgazdasági gépek és az off-highway szektor nemzetközi beszállítói iparának B2B piactere. Emellett az „Inhouse Farming – Feed & Food Show” is megrendezésre kerül, ami a jövő önálló mezőgazdasági és élelmiszeripari rendszereinek új DLG-platformja. Ezek a rendezvények további lehetőségeket kínálnak a szakmai kapcsolatépítésre és az új üzleti lehetőségekre.

Az Agritechnica jegyek már kaphatók az esemény online jegyboltjában. Az újdonság idén a „zöld jegyek” bevezetése, amelyekkel a látogatók támogathatják az újraerdősítési projekteket. Minden „zöld jegy” vásárlásával egy fa kerül elültetésre Németországban, amelynek fenntartását a WeReforest egyesület irányítja. Ez a nonprofit szervezet az újraerdősítés fenntarthatóságával foglalkozik, és a „zöld jegyek” vásárlásával a látogatók közvetlenül hozzájárulhatnak a környezetvédelemhez.

Az Agritechnica 2023 témája a „zöld termelékenység”, amelynek célja az, hogy a mezőgazdasági gépek és technológia fejlesztése során a fenntarthatóságot és az ökológiai szempontokat is figyelembe vegyék. A kiállítás számos szakmai rendezvénnyel is kiegészül, ahol olyan témákban folyik majd szakmai beszélgetés, mint az intelligens gazdálkodás, az automatizálás, a konnektivitás, az autonóm mezőgazdasági technológia és az alternatív hajtásláncok. Emellett innovatív startup cégek is bemutatják kínálatukat a DLG Prototype.Club és az agrár-élelmiszeripari start-up területén, így az Agritechnica 2023 egyaránt a hagyományos és az új, forradalmi megoldásokat is felvonultatja.

Az Agritechnica 2023-ra több mint 400,000 látogatót várnak Németországból és külföldről. Az eseményen való részvétel élmény lesz a mezőgazdasági gépek és technológia iránt érdeklődőknek, és a „zöld jegyek” vásárlásával a látogatók aktívan hozzájárulhatnak a fenntartható mezőgazdaság és környezetvédelem előmozdításához. Az Agritechnica 2023 nem csupán egy kiállítás, hanem egy esemény, ahol a jövő mezőgazdasága találkozik a fenntarthatósággal, és ahol az innovációk és a tudás találkoznak a gyakorlati megvalósítással.

Cikk megosztása!