Miről ismerszik meg a jó esküvői zenész?

Megtörtént az eljegyzés és már éppen szervezés alatt van az esküvőtök? Akár már a helyszíne is meg van és elkészült a menüsor is, sőt mi több a díszítés, a mennyasszony ruhája és a karikagyűrű is kiválasztatott. Mégis hiányzik még valami nagyon fontos dolog! Mi lehet az? A zene, ami egy esküvőn, egy igazán emlékezetes esküvőn elmaradhatatlan dolog és persze, az aki szolgáltatja!

Egyre népszerűbb manapság még esküvőkön is a Youtube DJ fogalma, ez főképpen az alacsonyabb költségvetéssel rendelkező esküvőkre jellemző, de aki már igazán szeretne profi rendezvény, az legalább 1 profi dj-t invitál meg, aki pontosan tudja, hogy mire van szüksége a nésznépnek, aki pedig ennél is merészebbet álmodik, az azonnal esküvői zenekart vagy egy esküvői zenészt keres.

Ez utóbbinál számos előadó művész vállal hasonló jellegű fellépéseket, a hagyományos magyar esküvői zeneszolgáltatásban sok ismert név is megtalálható, főleg a roma előadóművészek soraiból, de sok klasszikus mulatós előadó is találhatunk, csakúgy, mint Kocsis Janika, aki Kelet-Magyarország egyik legismertebb esküvői mulatós zenésze, vagy ide sorolhatnánk, akár Bunyós Pityut, de a régi Dáridóból jól ismert karaktereket is.

A legtöbb eladó már vállal nem csak egész estés fellépéseket, de 1 órás vagy félestés előadásokat is, ami igazán barátságos még azokkal a jegyes párokkal szemben is, akik valamivel kevesebbet szeretnének költeni a nagynap alkalmával.

Cikk megosztása!