2023 legjobb közelgő filmjei

2023 epikus évnek ígérkezik a moziban. A Marvel Cinematic Universe továbbra is gőzerővel halad előre a várva várt filmekkel, amelyekben az Ant-Man és a Guardians of the Galaxy szerepel majd. Láthatunk továbbá eredeti filmeket Christopher Nolan és Greta Gerwig rendezőktől, valamint olyan franchise folytatásokat, mint a Sikoly, A gyors és dühös és az Indiana Jones. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Hangyaember és a darázs: Quantumania (február 17.)

Az Ant-Man harmadik mozifilmje (és a The Wasp mellett a második) garantáltan az eddigi legkiválóbb lesz. Paul Rudd és Evangeline Lily által alakított hőseink a kvantum birodalmába merészkednek, és ott egy teljesen új világgal találkoznak. Ebben a sztárkalandban Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is szerepel.

Sikoly 6 (március 10.)

Sikoly 6A Scream 6 bebizonyítja, hogy soha nem késő (vagy korai) a halloween-i rémületekhez. A sorozat hatodik filmje a 2020-as sikeres „újraindítás” után jelenik meg. A sorozat állandó szereplői, Courtney Cox és Hayden Panettiere visszatértek olyan újoncok mellé, mint Jenna Ortega (a Netflix szerdai slágeréből frissen ). Ezúttal a Ghostface rémületet hoz New Yorkba!

A Super Mario Bros. film (április 7.)

Super Mario Bros filmMario, Luigi, Peach és a Gomba Királyság banda többi tagja a nagy képernyőre kerül ebben az animációs mesében a jó és a rossz között. Chris Pratt és Charlie Day játssza majd Mariót és Luigit, Jack Black pedig a gonosz Bowser hangját adja majd – ami nem garantálja a vidám és nosztalgikus utazást.

A galaxis őrzői vol. 3 (május 5.)

Ha már szóba került Chris Pratt, a galaxis őrzőivel együtt visszatér James Gunn epikus Marvel-sorozatának harmadik ( és utolsó? ) részéhez. A rajongók már várják Zoe Saldaña visszatérését Gamora szerepében, és rengeteg akciódús, térhez kötődő hijinket.

Fast X (május 19.)

Kell még egy bejegyzés a Fast and Furious sorozatba? A rajongók igent mondanak. A 10. kaland főszereplője Vin Diesel és számos sorozat állandó szereplője, valamint a „család” új tagjai, Jason Momoa és Brie Larson. A cselekményben még nem vagyunk biztosak, de az biztos, hogy rengeteg autót, izmot és akciót tartalmaz.

Indiana Jones és a sors tárcsa (június 30.)

Harrison Ford visszalép Indy szerepébe, ami minden bizonnyal az utolsó kalandja lesz a Dial of Destinyben . Az 1960-as évek űrversenye során játszódó Jones minden bizonnyal rengeteg orosz rosszfiúval és természetfeletti fordulatokkal fog találkozni. Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge és Antonio Banderas mellett ez lehet a nyár filmes eseménye.

Barbie (július 21.)

Greta Gerwig várva várt Barbie-képének főszereplője Margot Robbie a műanyag főszereplő, Ryan Gosling pedig a fiú-játéka, Ken. Alig várjuk, hogy láthassuk Gerwig szellemességének, fényes látványvilágának és nosztalgikus hangeffektusainak kombinációját ebben a váratlan eredeti filmben. Gerwig és Noah Baumbach által írt Barbie PG-13 minősítést kap, és inkább a felnőtteket célozza meg, mint a gyerekeket.

Az ördögűző (okt. 13.)

Pont jókor Halloweenkor David Gordon Green rendező újraindítja Az ördögűzőt, ami várhatóan az első lesz a legjobb horrorfilmek sorozatában. Ellen Burstyn, aki az eredeti filmben a megszállt gyermek, Regan édesanyját alakította, megismétli szerepét, és egy új papnak segít egy hasonló ügyben.

Dűne: 2. rész (nov. 3.)

A fantasy sorozat Dennis Villeneuve epikus adaptációja 2023 végén folytatódik a Dune akciódús befejezésével . Látni fogjuk, ahogy Paul Atreides (Timothée Chalamet) nagy cipőbe száll a kiválasztott mellett Zendaya által alakított szerelme mellett. Oscar-díjakat láthatunk a film jövőjében!



Ezek a legjobban várt filmjeink 2023-ban, de még sok más film nem került fel erre a listára, köztük olyan DC-filmek, mint az Aqua-Man 2 és a Shazam 2, az MCU The Marvels , az élőszereplős Kis hableány és egy új Transformers. film. Hosszú történet röviden? 2023-ban az üléseinkhez ragaszkodunk!

Cikk megosztása!