A snüssz kicsit sem snassz!

Hogy mi? Ez a Skandináviából származó dohánytermék nem mondható újdonságnak, lévén már a 18. században ismerték, és előszeretettel használták. Ám úgy tűnik, hogy napjainkban éli aranykorát. De pontosan mi is ez, és miért nem snassz mindaz, amit kínál? Alább kifejtjük!

Akkor nem tuba és nem bagó?

Nem, a tradicionális svéd snüssz egy speciális dohánytermék, ami nem füstöléssel, hanem gőzöléssel fermentált levelekből készül. Na jó, de ez mit jelent a gyakorlatban? Ami talán a legfontosabb, és amire epidemiológiai kutatások is rámutattak, hogy alkalmazásakor sokkal alacsonyabb a rákos megbetegedések száma, mint a hagyományosnak mondható bagók esetében. Ez pedig olyan előny, ami lekörözhetetlen. Vagyis a https://hu.europesnus.com/ link oldalon megvásárolható snüssz még ezen is túlmegy. A nikotinpárna ugyanis növényi rostokat tartalmaz, amik ízesítettek és nikotinnal átitatottak. Így még kevésbé tekinthetőek kockázatosnak, mint a hagyományos snüssz. De egyébként mindkét alternatívát ugyanazzal a névvel illetik, mert a felhasználásuk épp úgy egyforma, mint a hatásuk.

Melyek a legkedveltebb fajták?

Ez bizony már erőteljesen ízlés kérdése. A palettában megannyi ízvariáció elérhető, és még a nikotin erőssége szempontjából sem egyformák az egyes verziók. A legjobb egyénileg kitapasztalni, hogy melyik az az íz, illetve mi az az erősség, ami ideális. Mivel az oldalon folyamatosak az akciózások, ezért érdemes velük élni, így sokkal kedvezőbb áron szerezhető be a kiszemelt variáns.

Miért annyira népszerű a snüssz?

Nem egy hírességet kaptak már lencsevégre snüsszös dobozzal a kezükben. Nem ok nélküli a rajongás! Az alkalmazása diszkrét, senkit sem zavar. Nincsen füst vagy más külső tényező. A felső ajak és íny közé behelyezett snüsszből szépen lassan a nyálkahártyán keresztül szívódik fel a nikotin. Mivel nem számít dohánynak, lévén égéstermék sincsen, ezért kijelölt dohányzóhelyek helyett akár munka közben is élvezhetőek a pozitívumai. És akkor azt még nem is említettük, hogy ilyen formában nem pusztán a nikotinigény kielégítése valósítható meg könnyedén, egyszerűen, feltűnésmentesen, hanem még az ízletesség élménye is adott.

Cikk megosztása!