A tökéletes céges rendezvényhelyszín megtalálása

céges rendezvényhelyszín

Karácsony közeledtével jönnek a nagy évzáró céges meetingek, az évértékelő rendezvények, a céges karácsonyi bulik. A céges rendezvények alkalmával a kollégák kicsit lazább közegben találkozhatnak egymással, lehetőségük nyílik egy kis beszélgetésre, sztorizgatásra, barátkozásra.

Egy jó céges rendezvény remekül össze tudja kovácsolni a csapatot, örömmel gondolnak vissza rá a munkatársak, és lelkesen várják a következő hasonló alkalmat.

De mi a kulcsa egy jó céges rendezvénynek?
Ami a leginkább meghatározó, ami a kulcs a sikerhez, az nem más, mint a megfelelő céges rendezvényhelyszín megtalálása.  De hogy mik is az ideális rendezvényhelyszín legfőbb ismérvei, nézzük csak…


Az ideális céges rendezvényhelyszín legfőbb ismérvei:

Étkezési lehetőség, vendéglátás

Abban mindenki egyet ért, hogy a jó rendezvény helyszín tud biztosítani étkezési lehetőséget. Rendelkezik saját konyhával, sőt lehetőleg megfelelő személyzettel is a szervírozáshoz.

Megfelelően tágas tér

Egy jó céges bulin, egy karácsonyi összejövetelen például nem marad el a tánc sem. Ehhez viszont tágas belső terekre van szükség. A legjobb, ha az asztalok és a tánctér egy teremben vannak, így nem fog annyira klikkesedni a csapat.

Hangtechnika, prezentációs lehetőségek

Az évvégi céges rendezvények nem csak a buliról, hanem az év eredményeinek összesítéséről, annak bemutatásáról is szólnak. Így egy minden szempontból tökéletes rendezvényhelyszín rendelkezik projektorral, hangosítással és egyéb eszközökkel, amivel a prezentációk levezethetők.

Szálláslehetőség  

Sok cég keres vidéki rendezvényhelyszínt, távol a fővárostól, kellemes természetközeli környezetben.  Az ilyen típusú rendezvényhelyszínnél kiemelkedő fontosságú, hogy legyen vagy közvetlenül a helyszínnél, de legalábbis annak közelében szálláslehetőség.

A jó rendezvény alapja, bármilyen rendezvényről is legyen szó, az ideális helyszín megtalálása. Onnantól, már simán megy majd a további szervezés!
Cikk megosztása!