Divatosan a kerékpáron

női kerékpár

Az egészséges életmód, a kerékpározás szerencsére egyre trendibbnek, divatosabbnak számít napjainkban. Sokat segít ebben, hogy egyre divatosabb női kerékpár modellek érhetők el az üzletek kínálatában.

gannyi színvariáció, minta, forma és kerékpáros kiegészítő segédkezik abban, hogy a kerékpárok minél inkább személyre szabhatóak legyenek. Így könnyedén tudnak igazodni tulajdonosuk ízlésvilágához.

Mindezek mellett egyre gyakrabban látni az utakon szoknyában, akár elegáns öltözetben is kerékpározó hölgyeket, lányokat. A kerékpározásnak nem feltétele a sportos öltözet, bővebb szabású csinos szoknyák, elegáns nadrágok éppúgy megállják a helyüket a női kerékpárokon, mint a sportosabb darabok (funkcionalitást és megjelenést tekintve egyaránt).

Persze ehhez nem árt, ha a kerékpár stílusa is tükrözi divatvonalunkat.

Egy női városi kerékpár például lehet egészen bohém, színes, de akár letisztult, elegáns megjelenésű is. A női városi bringák általában elegáns vonalvezetésűek, megjelenésüket tekintve vannak modernebb, de klasszikus megjelenésű, némileg retro beütésű darabok is. Kiegészítőkkel gazdagon felszerelhetők. Tipikusan ezek azok a bringák például, amelyeket kormányra szerelhető kosárral szoktak egyedibbé tenni. A Városi bringákhoz öltözködésben jól passzolnak az elegánsabb ruhadarabok, és a szoknyák is.

Ha valaki mégis a sportosabb vonalat képviseli stílusában, öltözködésében egyaránt, a trekking kerékpárok, a mountain bike-ok között is találhat nőies modelleket, vidám égszínkék, vagy türkiz, rózsaszín színekben pompázó darabokat.  Ezekhez a típusú kerékpárokhoz jól passzolnak a laza sportosabb ruhadarabok, a farmer, de akár még a bőr is.


Ha stílusos akarsz lenni, a kerékpár mellett már nem is nagyon kell egyéb kiegészítőt beszerezned, hiszen egy jól megválasztott kerékpár a létező legjobb (amellett, hogy legpraktikusabb) kiegészítő a mindennapokra.

Cikk megosztása!