3 pikáns hálószobai kellék, amit feltétlen be kell szerezned

pikáns hálószobai eszközök

Régóta mondják már, hogy a kiegyensúlyozott mindennapokhoz, a stresszmentes élethez bizony elengedhetetlen az aktív, kielégítő szexuális élet. Persze jól hangzik ez, de igazából mindannyian tudjuk, hogy a hosszú párkapcsolatban olykor-olykor azért könnyen ellaposodhatnak a dolgok. Aztán jönnek a kifogások, a nem érek rá, a most túl fáradt vagyok, a fáj a fejem című előadásról, pedig ne is beszéljünk.

Van azonban néhány kis fortély, néhány huncut kis kiegészítő, mellyel még a legnagyobb (no meg persze valódi) fejfájás mellett sem tud a szexre nemet mondani senki sem. Nem kell más hozzá, csak egy unalmas délután és egy online szexshop, ahonnan beszerzed az új kis játékszereket.

Íme top 3-as listánk:

  1. Vibrátor
    Tudjuk-tudjuk, elcsépelten hangozhat, de tényleg olyan eszköz ez, ami nem hiányozhat egyetlen hálószobából sem. Ha szolidabb vagy egészen elegáns modelleket szerezhetsz ma már be, amelyekről első ránézésre még meg sem mondanád, hogy az, ami. Mégis ha egyszer bevonjátok a kicsikét egy kis közös hancúrozásba, többet le sem akarjátok majd tenni.

  2. Különleges fehérnemű, babydoll, hálóink
    A különlegesen finom fehérneműk, a babydollok, szatém, csipke hálóingek viselésével sokkal kívánatosabbnak érzed majd magad. Egy nőnek akkor a legnagyobb a szexuális kisugárzása, ha magabiztos, ha látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében. Szerezz be egy vonzó, különleges darabot és figyeld meg, hogy nem csak partneredet fogja beindítani.
  3. Masszázsolaj
    Egy finom masszázsra sosem lehet nemet mondani. Kellemesen ellazít, megszabadít minden stressztől. Ha pedig a masszázst kicsit intimebb irányba terelitek, a stresszoldó hatás garantáltan hatványozódik. 😉 Tarts a hálószoba szekrényben mindig egy tubus finom masszázsolajat, mindig készen a kényeztetésre. 😉
  4. Spermanövelő kapszulák

Cikk megosztása!