3 + 1 céges ajándékötlet, amivel nem lőhetsz mellé

Számos olyan alkalom van, mikor egy kis kedves figyelmességgel lepnénk meg kollégáinkat, alkalmazottainkat, esetleg üzlettársainkat. Nem könnyű azonban megtalálni az ideális ajándékot, hiszen könnyen eshetünk abba a hibába, hogy túl személyes, vagy még gyakrabban túl személytelen ajándékot adunk. Mennyivel jobb úgy ajándékozni, hogy az ajándékozott még örül is neki… az alábbiakban felsoroljuk azt az 5 ajándékötletet, amellyel garantáltan nem lőhetsz mellé, ha céges ajándékot keresel.


3 céges ajándékötlet bármely alkalomra

  1. Kézműves csokoládé 

    A minőségi csokoládét mindenki szereti, még az is, aki egyébként nem feltétlen van oda az édességekért, de még az is örül egy kis csokikülönlegességnek, aki éppen szigorú diétát tart. A kézműves csokoládék minden alkalomra tökéletesek. Esztétikusak, különlegesek, az ajándékozott nemtől függetletnül garantáltan örömmel fogadja majd. 

  1. Különleges házi szörp

    Igaz a szörp nem tipikus céges ajándék, ám egy igényesen csomagolt házi szörpkülönlegességgel nem lehet mellé lőni. Szörp alatt ne a szupermarketben kapható meggy, eper, lime ízesítésű, színezékkel teletömött híg szirupokra gondolj, hanem egy 100%-ban természetes, adalékanyagoktól mentes, különleges ízvilágú ínyencségre. Egy fahéjas szilvaszörpöt például egészen biztosan mindenki szívesen megkóstolna.
  2. Minőségi borok

    Egy igazán minőségi borral bárkit levehetsz a lábáról. Egy fárasztó nap után, vagy egy családi ünnepségen elővéve az ajándék bort, az ajándékozott garantáltan meleg szívvel gondol majd rád.

+1 Ajándékcsomagok
Ha nagyobb keretösszeg áll rendelkezésedre a céges ajándék, vagy ajándékok beszerzésére, egy kézműves termékekből összeválogatot ajándékcsomag a létező legjobb céges (és persze nem csak céges) ajándék. Válogathatsz bele egy borkülönlegességet, mellé egy nem hétköznapi ízvilágú csokoládét, esetleg egy egészen egyedi, mézes-gyömbéres lekvárt. Az ajándékozott pedig kedvére dőzsölhet a finomságokban.

Cikk megosztása!