A 3 legnépszerűbb szexshop termék

Az egészséges, mindennapi erotika természetes kiegészítői a különböző szexuális segédeszközök, erotikus kiegészítők. Melyik az a top 3 termék, melyet a szexshopokba betérve a legtöbben keresnek?1.) Vibrátorok


Ha szóba kerülnek a szexeszközök, először mindenkinek a Vibrátorok jutnak eszébe. Nem meglepő, ezek a klasszikus kényeztetők minden időben a legkeresettebbek, ha valaki rendelkezik otthon egy izgalmas kényeztetővel, az biztosan egy vibrátor lesz.
A vibrátorok között ma már temérdek típust találhatunk az erotika üzletek kínálatában, anyagot, formát, színt, sőt még funkciókat tekintve is.
A vibrátorok nem csak az önkielégítés során használhatók, hanem az előjátékot és magát az együttlétet is remekül feldobják, nem hiába a legkeresettebb szexshop termékek.2.) Erotikus ruhák, jelmezek


Előbb-utóbb a legtöbb kapcsolatban eljön az a pont, mikor a felek pikáns ajándékkal lepnék meg egymást, egy szexi ruhadarabbal tennék forróbbá a hangulatot. A legkülönlegesebb és legszexibb erotikus ruhákat, szerepjáték kellékeket nem a fehérneműüzletekben, hanem a szexshopokban találod. Egy különleges kivágású alsónemű, latex ruha, vagy egy egész testes, szuper vadító harisnyaruha mindig garantált sikert arat. Nem beszélve az ápolónő, a macskanő, a szexi tűzoltó, vagy a pajkos diáklány jelmezekről. A szexshopok látogatói a vibrátorok után az erotikus ruhákat, jelmezeket keresik a leggyakrabban.


3.) Ajándékok: plüss bilincs és guminő


A harmadik legnépszerűbb kategóriát a szexi ajándékok képviselik. A pikáns ajándékot keresők, legény- vagy lánybúcsúra készülők többsége is látogatást tesz a szexshopokban. A lánybúcsúkról ugyanis nem hiányozhat a plüss bilincs, ahogyan a legénybúcsúknak is gyakori kelléke a guminő. Tréfás, szexi ajándékokból bőven válogathatsz a szexshopokban, ahogyan az oda látogatók többsége is teszi.

Mára már nem tabu betérni egy szexshopba, ha valaki mégis annak érezné, annak kedvez az online szexshop, amely diszkrét nézelődést és vásárlást tesz lehetővé a pikantériát kedvelők számára.  

Cikk megosztása!