Hulladékért büntetés? Inkább válassza a konténer rendelést!

A mai világban a tudatos hulladékgazdálkodás mindannyiunk számára egy nagyon fontos feladat, mivel környezetünk megóvása iránt egyénileg is felelősséggel tartozunk.

Ezért minden esetben törekednünk kell arra, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy helyesen kezeljük a hulladékunkat. Amennyiben minket választ és igénybe veszi a konténer rendelés szolgáltatásunkat, biztosítjuk arról, hogy a hulladék megfelelő helyre kerül!

Rendkívül fontos a tudatos hulladékgazdálkodás

Sajnos rengetegszer találkozunk a mindennapokban illegális hulladéklerakókról, környezetszennyező megoldásokról és rossz hulladékkezelésről szóló hírekkel vagy tapasztaljuk őket személyesen. Számtalan helyen előfordul, hogy a hulladékokat elégetik, amivel nem csak komoly tűzesetek okozhatnak, hanem a levegőbe is számos káros anyagokot bocsátanak ki. Ezek felszámolása, valamint megakadályozása több okból is elengedhetetlen, de ha másért nem is, akkor azért, mert az ilyen tevékenységek jelentős anyagi bírsággal is járhatnak.

Hogyan cselekedjünk helyesen?

hulladék megfelelő kezelésére több legális és környezettudatos lehetőség is rendelkezésre áll:

  • a szelektív gyűjtés,
  • komposztálás, 
  • lomtalanítás
  • konténer rendelés,
  • hulladékudvarba való lerakás.

Ezekkel a megoldásokkal elkerülhetők az illegális tevékenységek, a környezetszennyezés és a pénzbírság is.

Lomtalanítások, felújítások, épületbontás, kertrendezés, tetőcsere stb. során keletkezett tekintélyes mennyiségű hulladék kezelésére kiváló lehetőség a konténer rendelés. Cégünknél a megrendelést követően a konténer a kért helyre kerül kiszállításra, majd bizonyos időn belül szállítjuk el a megfelelő helyre a benne elhelyezett hulladékkal együtt.

Milyen konténerek közül választhat?

Ügyfeleink különböző típusú és méretű konténerek közül válogathatnak. A konténer rendelés, sittszállítás előtt javasolt alaposan felmérni, hogy milyen mennyiségű és jellegű hulladékot szeretne elszállíttatni, valamint számításba kell venni, hogy mennyire nehéz azt bepakolni a konténer belsejébe. 4,5,6,8-10 m3-es méretű konténerek állnak rendelkezésre, amelyek elérhetőek hagyományos és lenyitható falú kivitelben is.

Amennyiben felújítás vagy építkezés alatt termelődött sittet kívánja elszállíttatni, akkor a sittes konténer a megfelelő választás, egyéb esetekben pedig a vegyes hulladék konténer megrendelését ajánljuk.

Fontos kiemelnünk, hogy a veszélyes anyagokat egyik konténerben sem helyezhetők el! Azokat a hulladéklerakókba kell kivinni, hogy megfelelően legyenek kezelve.

Konténer rendelés Budapest

Ha Önnél is nagy mennyiségű hulladék keletkezett és szeretne az elszállításáról megfelelően gondoskodni, akkor keressen minket bizalommal és egyeztessen minél hamarabb időpontot. A konténer bérlés szolgáltatásunkat Budapest teljes területén tudjuk biztosítani. A konténer elhelyezése közterületen is lehetséges, azonban ilyenkor közterület foglalási engedélyre is szüksége van, amelyet minden esetben Önnek kell kérnie az illetékes önkormányzatnál.

Keressen minket elérhetőségeinken!

https://sittkontener.hu/

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

Cikk megosztása!