5 érv a mágneses műszempillák mellett

Régóta szeretnéd már kipróbálni a műszempillákat, a temérdek típus között viszont elveszve érzed magad? 2023-ban hódítanak a mágneses műszempillák. Te hallottál már róluk?

Az alábbiakban összeszedtünk neked néhány érvet, hogy miért is érdemes kipróbálnod ezeket a különleges pillákat. 

mágneses műszempilla

Érvek a mágneses műszempilla mellett

  1. Egészségesebb, mint a legtöbb egyéb típusú műszempilla

A mágneses műszempilla felhelyezéséhez nem lesz szükséged ragasztóra, ami sok esetben kétes eredetű összetevőket is tartalmaz és ami számos alkalommal irritálja a szemet. A szempilla ragasztó nagyon sokaknál okoz allergiás reakciókat: duzzadt, vörös, viszkető szemeket. Erre biztosan te sem vágysz. Hogy megelőzd a műszempilla allergiát, a mágneses műszempillák ideálisak lehetnek számodra, ezekben ugyanis mikromágnesek biztosítják a pillasor rögzítését, biztonságosan, tisztán, allergiamentesen.

  1. Gyors és egyszerű felhelyezés

A mágneses műszempilla felhelyezéséhez nincs szükség különösebb sminkes tapasztalatra. Elég egy egyszerű tusvonalat húznod szemhéjad tövéhez, majd erre máris felillesztheted a pillasort. Alig néhány percet vesz igénybe az egész művelet. 

  1. Könnyű, kényelmes viselet

Mivel a mágneses műszempillák nem a saját szempilláidra lesznek felragasztva, hanem a szemgéjadra illeszkednek, így nem nehezítik saját pilláidat, nem húzzák a szemhéjad, nem lesz tőle nehéz a pislogás. A mágneses pillák könnyűek, viselésük pedig szuper kényelmes, szinte észre sem veszed, hogy applikálva lettek.

  1. Akár még spórolhatsz is velük

A mágneses műszempillákat akár több alkalommal is viselheted, így ha vigyázol rájuk, akár még spórolhatsz is azzal, ha a hagyományos műszempillák helyett ezt az opciót választod. Egyszerűen csak egy sminklemosó segítségével távolítsd el a pillasort a nap végén, alaposan tisztítsd meg, majd akár már másnap reggel vissza is helyezheted. 

  1. Stílusbeli sokszínűség

A mágneses műszempillák között megannyi fazon közül válogathatsz, így külön stílusú darabot viselhetsz a hétköznapokon, az elegánsabb eseményeken és a legvadabb bulikban. Látogass el a PeachGirl műszempilla webáruház oldalára és próbáld ki az izgalmas pillamodelleket!

Cikk megosztása!