Hajós vacsora Budapesten

Mindenki egy kis kényeztető, romantikus, rendkívüli műsorra vágyik minden nap! Vigyázunk ezekre a nappalokra és éjszakákra! Ne habozzon, hívja meg partnerét egy kellemes dunai hajóutak programjára, ahol igazán megpihenhet és elfogyaszthat 1-1 pohár bort, vagy még finomabb pezsgőt, miközben pirítósaival tervezi jövőjét.

Mennyire hangzik megnyugtatóan? Vacsoratervünk nem csak azoknak szól, akik hosszú évek óta élvezik egymás szerelmét, hanem mindenkinek, aki most kezd egy erős kapcsolatot, csodálatos lehetőséget nyújthat. Miért ne lenne ez az első közös emlék? Miért ne említsd meg leendő gyerekeidnek azt a napot, amikor együtt hajóztak a Dunán 10-20 éves koruk szemszögéből!

Lépjen fel a fedélzetre, és egy üdvözlőitallal, többek között pezsgő pezsgővel vagy üdítővel köszöntjük Önt, és a panorámaablak mellett ülve kezdődik az esti mélyvárosi kaland. A Lánchíd pesti hídfőjétől megcsodálhatjuk Budapest legkáprázatosabb látnivalóit, mint például a Parlamentet, a Budai Várnegyedet, a Halászbástyát és a Mátyás-templomot, a Gellért Fürdőt vagy a Nagyvásárcsarnokot.

Magyarország híres turizmusáról, hiszen a világ minden tájáról érkeznek hozzánk turisták, hogy megnézzék hazánk legcsodálatosabb és leghíresebb városait, megkóstolják a magyar konyha ízeit, vagy megkóstolják legjobb borainkat. Mi, magyarok néha elfelejtjük, milyen szerencsések vagyunk, hogy egy olyan országban élünk, amely tele van természeti erőforrásokkal és látnivalókkal, és elfelejtjük élvezni a karnyújtásnyira lévő helyeket.

Egy budapesti sétahajózás során mélyebben megismerhetjük a belváros életét, mint a pesti és a budai rakparton suhanva kívülről madárlesve, majd megtekintjük a monumentális épületeket, amelyek fényes lumineszcenciája felkelti a figyelmet, mint a a világ megy tovább. Csodolói. Egy város sok autóval és emberrel. Az üdítő élmény, hogy a budapesti hajós vacsora nemcsak az ideutazó külföldieknek szól, hanem nekünk, magyaroknak is.

A varázslatos látvány hatására ne felejts el a pocakodra gondolni, és kényeztesd magad a tornyosuló magyar és nemzetközi különlegességekkel egyenesen Molnárka Péter konyhájának rozoga asztaláról. A vacsorabüfében a szárnyas és sertés finomságoktól a vegetáriánus specialitásokig minden megtalálható, desszertnek is van hely! Hidd el, megéri.

Cikk megosztása!