Mi az az Elf Bar? 

Az Elf Bar egy alternatív dohányzást helyettesítő eszköz, amely leginkább a hagyományos elektromos cigarettákra hasonlít. 

A különbség az Elf Bar és az elektromos cigaretták között, hogy míg ez utóbbi használatához töltőre, gyakori tisztításra és liquidekre van szükség, addig az Elf Bar vásárlás után rögtön és egymás után több alkalommal is használható anélkül, hogy tölteni, vagy tisztítani kellene. Az Elf Bar egy gyakorlatilag nem más, mint egy előre töltött és eldobható elektromos cigaretta. 

A termékek közötti különbségeket az ízek és az alkalmazási kapacitás jelenti. Ennek megfelelően vannak olyan termékek, melyek 600, 800, 1500 vagy akár 2500 slukkig is használhatók. Az Elf Barok jellemzője, hogy kényelmesen használhatók meggyújtás és különféle kiegészítő eszközök, készülékek nélkül is. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy Magyarországon jelenleg ezek a termékek nem értékesíthetők.

Az Elf Bar, bár dohányt nem tartalmaz, nem tekinthető egészséges, vagy egészségesebb alternatívának a dohányzásnál. Egyik dohányzásra, vagy dohányzás imitálására alkalmas eszköz sem egészséges. A nikotinos termékek minden esetben függőséget okozhatnak. 

Cikk megosztása!